Freshcabs Electric Taxi Tilburg

betaalbaar en het groenste taxivervoer in Tilburg

Samen willen wij werken aan een schonere lucht in Tilburg

onze taxi's stoten geen CO2 uit!

Zodat wij onze planeet door kunnen geven aan onze volgende generaties

en onze kinderen op een gezonde manier kunnen opgroeien

En samen kunnen wij er voor zorgen dat onze poolkappen blijven bestaan

en samen de redding kunnen bieden aan de vele levens die daarvan afhankelijk zijn

Compenseer uw CO2 footprint van het vliegen 0800-0885 in Ashburn ...

door duurzaam naar Schiphol te reizen in een comfortabele taxi

Kies voor duurzaamheid en bel Freshcabs0800-0885 in Ashburn ...

zodat u voor uw taxirit geen CO2 footprint achter laat!

BOEK EEN
Waarheen Wanneer

Freshcabs Electric Taxi Schiphol

Freshcabs Electric taxi Schiphol rijdt met elektrische taxi's van en naar Schiphol. Freshcabs Electric taxi Schiphol rijdt onder andere van Tilburg, Breda, Einhoven en Den Bosch naar Schiphol. Freshcabs Electric taxi is een perfecte keuze als het gaat om duurzaamheid en luxer vervoer. In de taxi's van Freshcabs Elctric Schiphol wordt niet gerookt, praten de chauffeurs netjes Nederlands, Engels en Duits, zijn de chauffeurs netjes en representatief gekleed en krijgt men altijd een nette en schone auto die niet ouder is dan drie jaar.


Boek nu uw Tesla taxi vanuit Schiphol naar iedere willekeurige gemeente door te bellen met 0800-0885 om op een nette en comfortabele wijze vervoerd te worden.


Freshcabs Electric voorziet onder andere in straattaxivervoer, luchthavenvervoer, trouwvervoer en VIP en zakelijk taxivervoer. Freshcabs streeft er naar om de hoeveelheid CO2 uitstoot drastisch terug te brengen door elektrisch taxivervoer interessant te maken.


Wilt u meer weten over Freshcabs Electric taxi Tilburg (zoals de missie, visie en doelstellingen) dan verwijzen wij u graag door naar www.freshcabs.nl/electric.


De tarieven bij Freshcabs Electric taxi uit Schiphol zijn als volgt opgebouwd:
Prijs per kilometer: EUR 2,17
Prijs per minuut: EUR 0,36
Voorrijdkosten: EUR 2,95
Wachttarief: EUR 41,65 per uur


Bovengenoemde tarieven zijn inclusief 6% BTW

Bespaar CO2 uitstoot met de Tesla Taxi Schiphol

Per kilometer die u elektrisch rijdt bespaart u gemiddeld 149 gram per kilometer aan CO2 uitstoot. Freshcabs Electric rijdt met een Tesla Model S taxi binnen, van en naar Amsterdam en Schiphol. Met Freshcabs Electric kunt u tot 350 km met deze taxi buiten gemeente Amsterdam zonder rustpauze komen. Mochten de afstanden groter zijn dan 350 km dan zal er in overleg een alternatief aangeboden worden of kunt u samen met de chauffeur tijdens het laden van de taxi genieten van een lekkere kop koffie op kosten van Freshcabs Electric waarbij het ook lekker is om even de benen te strekken. Lange afstandsritten dienen vooraf geboekt te worden. Hiervoor vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met het gratis telefoonnummer 0800-0885 of eventueel een e-mail te sturen naar electric@freshcabs.nl. Op een rit van 350 KM bespaart u 52 kg CO2 uitstoot.

Telefoon: +31 (0) 85 30 35 382

Wil jij graag in Tilburg een taxi bestellen die geen CO2 uitstoot heeft en wil je graag het comfort van deze frisse taxi ervaren? Bel dan nu 0800-0885. Boek jij een dag van tevoren, dan krijg je 10% korting op de ritprijs**Luchthavenritten met de taxi uitgezonderd

E-mail: electric@freshcabs.nl

Ik wil graag een taxi in Tilburg bestellen!

Chauffeurs stellen zich voor

  Freshcabs Electric taxi Tilburg wil graag transparant zijn als het gaat om presentatie. Freshcabs Electric taxi Tilburg laat dan ook graag zien welke chauffeurs er bij Freshcabs Electric werken.

  Op veel websites van taxibedrijven ziet u in de presentatie staan dat zij VIP en Directievervoer kunnen rijden. Zij kunnen dat zeker, maar de vraag is wie er voor komt rijden en in wat voor een auto deze chauffeur voor komt rijden. Door onszelf openbaar te presenteren laten wij onze klanten zien wie er voor kan rijden. Klanten worden altijd netjes in een keurige Tesla Model S taxi opgehaald en weggebracht naar de eindbestemming.

  Onze chauffeurs hebben diploma's waaronder EHBO. Wij kunnen ons voorstellen dat het een erg fijn gevoel is voor u mocht er onverhoopt zich iets voordoen. Wilt u weten wie er zoal bij freshcabs werken? Klik dan hier om de pagina te bekijken wie er allemaal bij Freshcabs verbonden zijn.

Indien jij graag gebruik wil maken van deze kortingen, kunt u contact opnemen met Freshcabs zodat wij jouw rit tijdig kunnen inboeken en kunnen plannen zodat onze chauffeur met de Tesla Model S taxi op tijd voor kan rijden en jij op tijd aan komt op de luchthaven zodat je in ieder geval in de auto kan ontstressen voordat de 'lange' vlucht begint. Bel met Freshcabs Electric op het gratis telefoonnummer 0800-0885

Lees meer

Hoe groter de afstand van Schiphol, hoe groter de korting met de taxi/h3>

  Speciaal voor onze klanten biedt Freshcabs interessante kortingen aan voor grote afstanden. Hiervoor hebben wij staffels die voor iedereen geldig zijn. Wel zo eerlijk en transparant zodat u niet hoeft te onderhandelen.
  VertrekpuntAfstandTariefOpmerking
  Schiphol Airport0 KM35,00Inclusief halen bij Meetingpoint*
  Schiphol Airport0 tot 10 KMGeen kortingEUR 35,00 vaste prijs**
  Schiphol Airport10 tot 50 KM10% kortingToeslag halen Meetingpoint EUR 15,00***
  Schiphol Airport50 tot 100 KM25% kortingGeen toeslag halen Meetingpoint/td>
  Schiphol Airport100 tot 250 KM30% kortingGeen toeslag halen Meetingpoint
  Schiphol AirportMeer dan 250 KM35% kortingGeen toeslag halen Meetingpoint

Indien jij graag gebruik wil maken van deze kortingen, kunt u contact opnemen met Freshcabs zodat wij jouw rit tijdig kunnen inboeken en kunnen plannen zodat onze chauffeur met de Tesla Model S taxi op tijd voor kan rijden en jij op tijd aan komt op de luchthaven zodat je in ieder geval in de auto kan ontstressen voordat de 'lange' vlucht begint. Bel met Freshcabs Electric op het gratis telefoonnummer 0800-0885

Lees meer

Veel gereden taxiritten in en om Tilburg

Freshcabs Electric taxi Tilbrug rijdt niet alleen ritten naar en van luchthavens, maar rijdt ook ritten binnen de gemeente Tilburg. Hieronder een overzicht van taxiritten die regelmatig binnen Tilburg worden gereden. Hierbij geven wij dan voorbeelden uit onze veel geboekte taxiritten binnen Tilburg en de omgeving van Tilburg
 • Taxi Heuvel Tilburg
 • Taxi Sint Elisabethziekenhuis Tilburg
 • Taxi Twee stedenziekenhuis Tilburg
 • Taxi Stappegoor zwembad
 • Taxi Poppodium 013
 • Taxi Bastion Hotel Tilburg
 • Taxi Ibis hotel Tilburg
 • Taxi Hotel de Postelse Hoeve
 • Taxi Tesla Motors Company Tilburg
 • Taxi Universiteit van Tilburg
 • Taxi Sation Tilburg
 • Taxi Dupont Museum
 • Taxi Tilburg Noord
 • Taxi Tilburg West
 • Taxi Tilburg Zuid
 • Taxi Tilburg Oost
 • Taxi Broekhoven Tilburg
 • Om veilig, comfortabel en zonder CO2 uitstoot van en naar bovenstaande adressen opgehaald en gebracht te worden ben je bij Freshcabs Electric Taxi aan het juiste adres. Bel gratis met Freshcabs Electric Taxi Tilburg op 0800-0885 om jouw comfortabele en veilige taxi te reserveren.

Of jij nou direct een taxi nodig hebt of dat je volgende week of zelfs volgend jaar een taxi nodig hebt - je zit goed bij Freshcabs. Hoe eerder hoe meer aanbod er waarschijnlijk zal komen wat positieve effecten kan hebben op de prijs en kwaliteit. Op basis van jouw voorkeuren wordt de chauffeur volgens Freshcabs’ oordeel zover mogelijk bovenaan gezet zodat jij niet ver hoeft te zoeken. Jij kan dan makkelijk kiezen welke taxi volgens jou het meeste bij jou past.

Lees meer

Contactgegevens Freshcabs Electric taxi Tilburg

  Bedrijfsnaam:Freshcabs
  Adres:Hart van Brabantlaan 12
  Postcode / Woonplaats:5038JL Tilburg
  Land:Nederland
  Telefoonnummer:0800-0885
  E-mail:electric@freshcabs.nl
  KVK Nummer:60746017
  BTW Nummer:NL198640195.B01
  P-Nummer taxi:P96372
  Betaalmethoden:Paypal
 • Bij Freshcabs Electric taxi Tilburg kunt u op verschillende manieren betalen. Erg handig als je geen geld op zak hebt en bijvoorbeeld alleen beschikt over een Pinpas, American Express Card, Mastercard, Visa card. Bij Freshcabs Electric taxi Tilburg worden geen toeslagen in rekening gebracht om te pinnen of met Credit Card te betalen. Freshcabs Electric Taxi Tilburg wilt het u immers zo gemakkelijk mogelijk maken.

Lees meer