Freshcabs taxi is uitgebreid naar Eindhoven

Sinds 01 januari is Freshcabs ook in Eindhoven te gebruiken
De meest makkelijke manier om een taxi in Eindhoven te bestellen doe je via de Freshcabs taxi-app. Eindhoven wil de kwaliteit van de taxibranche verhogen. De app Freshcabs is daarop een zeer goede aanvulling. Door juist de app van Freshcabs te gebruiken krijg je transparantie in de markt. Door na een rit een beoordeling te geven aan de chauffeur weet iedereen die via Freshcabs een taxi besteld wat hij of zij kan verwachten. Wil je de app downloaden? Dat kan hier: Download hier de taxi app voor Eindhoven

Via Freshcabs werken alleen onafhankelijke ZZP taxichauffeurs of kleinere taxiondernemingen. Deze chauffeurs rijden dan ook veelal straattaxi in Eindhoven en bedienen zij een groot deel van de opstapmarkt. Alleen bij het kiezen van een taxi heb je geen idee of deze chauffeur zich naar behoren zal gedragen of dat de auto verschillende kuren vertoont. Daarnaast heb je geen idee bij wie je in de auto stapt en is het bij bijvoorbeeld verlies van je telefoon erg lastig de chauffeur te traceren. Via Freshcabs heb je de mogelijkheid om jouw eigen chauffeur te selecteren en te kiezen uit verschillende auto's. Zo kan je bijvoorbeeld in Eindhoven kiezen tussen elektrische taxi's zoals de Tesla Model S, de nieuwste Mercedes E-klasse of gewoon een taxibusje voor bijvoorbeeld 6 of 8 personen. Ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld de taxi die het snelst op locatie kan zijn.

Inmiddels kan je bij Frehscabs in Eindhoven al kiezen uit meer dan tien taxi's en is er voor vrijwel 24 uur per dag dekking. De taxi App Freshcabs is onder andere te gebruiken in Rotterdam, Breda, Tilburg en Den Bosch. Freshcabs is voornemens om zeer binnenkort bruikbaar te zijn in de rest van Nederland.