Freshcabs zorgt er voor dat voordat jij een taxi besteld, direct weet hoeveel jij voor een taxi betaalt en wat jij daarvoor terug krijgt. Of de taxi nou een Fiat Panda is uit 1995 waarin jij wordt opgehaald of een Tesla Model S, Audi A6, Mercedes S klasse of een Maybach. Aan iedere soort auto en kwaliteit hangt een eigen tarief. Jij krijgt de nodige informatie over de chauffeur en je ziet hoe anderen deze chauffeur hebben beoordeeld. Je kan zelf de keuze maken uit het ruime aanbod van taxi’s. Voor iedereen de juiste taxi. Daar gaat het om.

Jouw voorkeuren

 • Je krijgt de chauffeur van jouw voorkeuren!
 • Of het nou gaat om de talen die de chauffeur spreekt, de betaalmethode of een WiFi verbinding aan boord: wij matchen jou aan de perfecte chauffeur
 • Je weet van te voren in welke auto je wordt opgehaald. Je kan zelfs kiezen op basis van je favoriete kleur!
 • Of je nou in een drukke gehorige kroeg staat of je zit thuis op de bank. Een taxi bestellen via de telefoon, website of app kan allemaal!
 • Bestel een taxi voor je zakenrelatie uit China. Hoe verrassend is het voor je zakenrelatie als de Chauffeur zijn taal spreekt?

Freshcabs wilt graag dat jij een beleving krijgt in de taxi die bij jouw voorkeuren past. Zo kan het zijn dat je graag een chauffeur wil hebben die een bepaalde taal vaardig is. Of dit nou Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Koreaans of Maleis is. Als taxichauffeurs hun profiel zodanig compleet hebben gemaakt kan jij zelfs uit de talen kiezen die zij spreken. Fijn toch dat jij een chauffeur kan kiezen die zoveel mogelijk bij jou past?

Freshcabs beperkt zich niet alleen tot de chauffeur, maar laat ook nog eens zien in wat voor een auto deze chauffeur rijdt. Zelfs met foto’s die de chauffeurs van hun auto hebben gemaakt. Een chauffeur met een Mercedes uit 2005 zal misschien een lager tarief vragen dan een chauffeur met een Mercedes uit 2014. Misschien wil je wel Wi-Fi aan boord. In één oogopslag zie jij wat jij krijgt!

Zelfs het betalen kan een bepaalde voorkeur hebben. Wil je via Freshcabs met Paypal, Skrill, Ideal, American Express, Visa of Mastercard willen betalen? Of wil je contant of met CreditCard aan de chauffeur betalen? Ook dat kan uiteraard bij Freshcabs. Freshcabs vraagt je wel om bij de keuze waarin jij aan de chauffeur wil betalen om toch even op te letten welke betaalmethoden deze chauffeur accepteert. Hiermee voorkom je conflicten met elkaar. Het zou zonde zijn als de opgebouwde band hierdoor beschadigd wordt.

Lees meer

Jouw veiligheid

 • Je bent verzekerd van een veilige auto en chauffeur!
 • FreshCabs controleert of de APK van de auto niet is vervallen.
 • Chauffeurs moeten in bezit zijn van een geldige licentie.
 • Wij bieden geen taxi's aan die niet aan ons veiligheidsbeleid voldoen.

Freshcabs vindt het belangrijk dat jouw veiligheid gewaarborgd is. Om te beginnen controleert Freshcabs via de RDW of de auto geldig APK is gekeurd. Mocht de APK zijn vervallen dan zal de taxi niet meer via Freshcabs worden aangeboden. Ook controleert Freshcabs de vergunning, de chauffeurspas en de identiteitskaart van de chauffeur. Daarnaast zal Freshcabs chauffeurs die onverantwoord (rij)gedrag en bepaalde handelingen hebben verricht die volgens Freshcabs’ oordeel niet door de beugel kunnen worden verwijderd uit het systeem van Freshcabs. Als je een taxi neemt wil je toch zo goed mogelijk op jouw bestemming aankomen?

Lees meer

Vooraf boeken

 • Vooraf verzekerd van een chauffeur!
 • Kom nooit voor verrassingen te staan. Je weet van te voren dat er een chauffeur voor je klaarstaat
 • Vooraf boeken geeft meer chauffeurs de mogelijkheid in te schrijven. Je krijgt dus een ruimere keuze!

Of jij nou direct een taxi nodig hebt of dat je volgende week of zelfs volgend jaar een taxi nodig hebt - je zit goed bij Freshcabs. Hoe eerder hoe meer aanbod er waarschijnlijk zal komen wat positieve effecten kan hebben op de prijs en kwaliteit. Op basis van jouw voorkeuren wordt de chauffeur volgens Freshcabs’ oordeel zover mogelijk bovenaan gezet zodat jij niet ver hoeft te zoeken. Jij kan dan makkelijk kiezen welke taxi volgens jou het meeste bij jou past.

Lees meer

Voor iedereen

 • FreshCabs biedt personenvervoer aan voor iedereen
 • Wij bieden ook een ruime keuze aan rolstoeltaxi's aan.
 • Heeft u moeite met in en uitstappen? Vraagt uw lengte om een hogere auto? Wij maken er ons probleem van.

Mocht je nou onverhoopt in een rolstoel terecht zijn gekomen en hiervan volledig afhankelijk zijn, zal jij ook hierom kunnen verzoeken. Een speciale rolstoelbus zal jou dan komen ophalen. Uiteraard ook hier weer rekening gehouden met de luxe en het comfort die jij wenst.

Lees meer