Freshcabs Electric is geïnspireerd vanuit de documentaire Chasing Ice. In deze documentaire is te zien hoe snel onze gletsjers aan het smelten zijn waarbij ook nog eens bewezen wordt dat het smeltproces versneld toeneemt door de uitstoot van CO2 en fijnstof. Door de uitstoof van onder andere het fijnstof komen kleine zwarte deeltjes op de poolkappen en gletsjers terecht. Deze kleine zwarte fijnstofdeeltjes absorberen de warmte waardoor de poolkappen en gletsjers versneld smelten. Een zorgelijke ontwikkeling waarbij Freshcabs haar steen graag wil bijdragen aan de voorkoming van dit proces. Met ons allen kunnen wij dit proces vertragen door te kiezen voor duurzaamheid! Freshcabs Electric Taxi is op dit moment actief in de volgende gemeenten:
Freshcabs Electric Taxi Tilburg Klik hier voor een taxi in Tilburg of bel met 0800-0885

Visie van Freshcabs Electric

Freshcabs Electric wil in de taximarkt voorop lopen op het gebied van duurzaam taxivervoer waarbij schadelijke effecten aan het milieu zoveel mogelijk tot nihil wordt gebracht. Freshcabs Electric wil voor de klant de eerste keus zijn als het gaat om taxivervoer en voor haar aangesloten chauffeurs een grote kennis- en inspiratiebron als het gaat om verduurzaming in de taxibranche. Door aaangesloten chauffeurs die zich bezig houden met verduurzaming van de taxibranche extra privileges te geven als het gaat om zichtbaarheid, wil Freshcabs Electric andere chauffeurs zo ver krijgen om mee te gaan in deze verduurzaming. Naast de verduurzaming wil Freshcabs Electric een aantrekkelijke werkgever zijn waarbij werknemers zich volledig kunnen vinden in deze maatschappelijk verantwoorde gedachte en wil Freshcabs Electric voor haar investeerders een onderneming zijn die winstgevend groeit.

Geloof jij in de visie van Freshcabs Electric en wil jij jezelf graag als chauffeur, bedrijf of investeerder aansluiten? Neem dan direct contact op met Freshcabs Electric via telefoon of e-mail. Het team van Freshcabs Electric staat jou dan graag te woord

Telefoon: +31 (0) 13 583 2250

E-mail: electric@freshcabs.nl

Laat mij onderdeel zijn van jullie!

Onze Missie

    Freshcabs Electric wil samen met haar partners een interessante organisatie zijn en blijven om bij aan te sluiten voor zowel klant, personeel als franchisenemer. Door het aansluiten bij Freshcabs Electric laagdrempelig te maken genieten klanten, franchisenemers en werknemers mooie voordelen. Bij Frescabs Electric worden werknemers goed behandeld waarbij voornamelijk aangestuurd wordt op een duurzame, gezonde en milieubewuste levenstijl waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat en worden Franchisenemers beloond door voldoende werkzaamheden doordat zij commerciele en duurzame voordelen genieten. Door het creëren van een sterke lobby om overheid en bedrijven nog meer bewust te maken van de noodzaak om de klimaatdoelstellingen na te streven, wil Freshcabs de eerste keus zijn voor deze bedrijven en overheden als het gaat om taxivervoer.Door deze bedrijven en overheden mee te laten participeren in deze onderneming wil Freshcabs Electric een transparante onderneming zijn en met deze deelnemende partijen een kennisgroep vormen om als onderneming te streven naar 100% duurzaamheid.

Lees meer

Vooraf boeken

  • Vooraf verzekerd van een chauffeur!
  • Kom nooit voor verrassingen te staan. Je weet van te voren dat er een chauffeur voor je klaarstaat
  • Vooraf boeken geeft meer chauffeurs de mogelijkheid in te schrijven. Je krijgt dus een ruimere keuze!

Of jij nou direct een taxi nodig hebt of dat je volgende week of zelfs volgend jaar een taxi nodig hebt - je zit goed bij Freshcabs. Hoe eerder hoe meer aanbod er waarschijnlijk zal komen wat positieve effecten kan hebben op de prijs en kwaliteit. Op basis van jouw voorkeuren wordt de chauffeur volgens Freshcabs’ oordeel zover mogelijk bovenaan gezet zodat jij niet ver hoeft te zoeken. Jij kan dan makkelijk kiezen welke taxi volgens jou het meeste bij jou past.

Lees meer

Voor iedereen

  • FreshCabs biedt personenvervoer aan voor iedereen
  • Wij bieden ook een ruime keuze aan rolstoeltaxi's aan.
  • Heeft u moeite met in en uitstappen? Vraagt uw lengte om een hogere auto? Wij maken er ons probleem van.

Mocht je nou onverhoopt in een rolstoel terecht zijn gekomen en hiervan volledig afhankelijk zijn, zal jij ook hierom kunnen verzoeken. Een speciale rolstoelbus zal jou dan komen ophalen. Uiteraard ook hier weer rekening gehouden met de luxe en het comfort die jij wenst.

Lees meer