Freshcabs lanceert forum voor taxichauffeurs om elkaar te helpen

Freshcabs taxi uit Tilburg heeft een forum speciaal voor taxichauffeurs gelanceerd. Het doel van dit forum is dat taxichauffeurs elkaar op een juiste manier kunnen helpen om zo te werken aan een betere taximarkt. Het forum taxitalk.nl is hier te vinden


Taxichauffeurs uit het hele land kunnen op dit forum terecht. Als men een vraag heeft over bijvoorbeeld belastingen, administratie of een juridische vraag, kan men op dit forum terecht. Samen met een aantal studenten van de Tilburg University kunnen taxichauffeurs een goed antwoord verwachten op hun administratieve, juridische, fiscale en economische vraagstukken. Doordat dit forum speciaal voor de taxichauffeurs en ondernemers is opgericht, is men voor allerlei vraagstukken hier op het juiste adres.


Naast de administratieve, economische en fiscale onderwerpen kan men ook hier terecht over vragen die betrekking hebben op marketing, vervoer, hoe men een taxibedrijf kan starten en kan men zelf onderling zaken zoals auto’s, studiemateriaal, boordcomputers aanbieden.


Freshcabs hoopt dat taxichauffeurs actief gebruik gaan maken van dit forum zodat chauffeurs van elkaar kunnen leren en hierdoor ruimte ontstaat voor een betere taximarkt.